ABONNEMENTEN & VRIENDEN

Gelieve het formulier door te sturen voor 1 mei 2019
Na 17 mei abonnement of tickets enkel nog mogelijk via De Warande

Prijs per abonnement voor 6 concerten per persoon: € 141

Voor de gebruikers van de Centrumparking INDIGO-WARANDE :
6 parkeertickets (enkel geldig op elke concertdatum):  € 29

AUB GELIEVE UITERLIJK OP 31 MEI 2019 DE VERSCHULDIGDE BEDRAGEN TE BETALEN OP DE BANKREKENING:
K.T.CONCERTVERENIGING VZW - IBAN: BE80 4134 2411 5177 - BIC: KREDBEBB

Na 17 mei 2019 kan men een abonnement op de volledige concertreeks 2019-20 aanschaffen via de Warande:
ABONNEMENT VOLLEDIGE CONCERTREEKS

VRIENDEN VAN DE CONCERTVERENIGING

• vrienden geven een extra steun, zo kan de hoge kwaliteit van de concerten gevrijwaard blijven.
  • vrienden worden met naam vermeld in de Gouden/Zilveren Lijst van elk programmaboekje.
  • vrienden kunnen de interessante concertlezing bijwonen om 19.30u. Deze concertlezingen
    worden professioneel verzorgd door de musicologen Tom Eelen en Peter Van Hoof.

U kan toetreden tot de “Vrienden van de Concertvereniging” als:

• Vrienden sympathisanten- ZILVEREN LIJST : jaarlijkse bijdrage van  € 25 per persoon
  • Vrienden Beschermers- GOUDEN LIJST : jaarlijkse bijdrage van € 125 per adres