BELGIAN NATIONAL ORCHESTRA

Z. KODALY: Háry János: Suite
J. BRAHMS: Hungarian Dances nr. 1 – 5

STANISLAV KOCHANOVSKY

De dirigent Stanislav Kochanovsky is geboren en studeerde in St. Petersburg waar hij door zijn talent en kennis al vlug een veelbelovende dirigent werd. Met een diepgaande kennis en een breed scala in het repertoire van symfonieën en opera’s dirigeerde hij reeds het Rotterdam Philh. Orch., RAI di Torino, Orch. National de Lyon, NHK Symph. Orch. Tokyo, Malaysian Philh., China Nat.Orch., Israel Symph. Orch., Nationale Opera Amsterdam, Korean Nat. Opera, Concertgebouw Amsterdam, Orch.de Paris, Birmingham Symph. Belgian Nat.Orch., Melbourne Symph. Orch., Svetlanov Ac. Symph. Orch., ea..

Na zijn schitterend debuut met Eugen Onegin bij het prestigieuze Verbier Festival in 2017 werd hij prompt weer uitgenodigd voor de opera Rigoletto en een symfonisch concert. Hij studeerde aan het Glinka Choir School, en het Rimsky-Korsakov Conservatorium.

kochanovsky.ru

Music in the best hands - Aachener Zeitung

He has confirmed his place among the great conductors - Diaposon Mag.

NEMANJA RADULOVIC

De Servisch-Franse violist Nemanja Radulovic brengt mensen samen door zijn erg aantrekkelijk vioolspel. Een unieke energie, opwindende virtuositeit, diepe expressies, glasheldere zuiverheid en een avontuurlijke programmering zijn de typische kenmerken van deze musicus. Zijn magische BBC-Proms debuut in 2019 met het vioolconcerto van Samuel Barber was legendarisch. Radulovic is een artiest die de grenzen van klassieke muziek wil verleggen en een legioen trouwe fans over de wereld heeft verzameld. Hij trad reeds op met de gekende symfonische orkesten in Europa, Azië, Amerika, Australië. Nemanja Radulovic won reeds de vioolwedstrijden: J. Joachim-Hannover, G. Enescu- Boekarest, Stradivarius-Cremona en won de “Victoires de la musique classique “ in 2005. Hij is geboren in Servië en studeerde viool in Belgrado, Saarbrücken, Cremona en het wereldberoemde Conservatoire de Paris. Verschillende CD opnames onder het label Deutsche Grammophon met muziek van Paganini, Bach, Tchaikovsky,Baïka,…werden bekroond.

nemanjaviolin.com

A fiery whirlwind of an album: Khatchaturian violin concerto – BBC Music

Not since Menuhin has Paganini's First Concerto sounded so musically compelling, with Nemaja Raudlovic making even the virtuoso-in-meltdown Moses Fantasy sound like minted gold. - BBC Music Magazine