CASCO PHIL - NIEUWJAARSCONCERT

J. STRAUSS JR.
J. STRAUSS

BENJAMIN HAEMHOUTS

B. Haemhouts is een van de meest gedreven Belgische musici van het ogenblik. Na een carrière als solotrombonist bij de Bamberger Symphoniker legde hij zich toe op het dirigeren.

Hij werkte samen met vermaarde dirigenten als: Sir S. Rattle, V. Gergiev, B. Haitink, H. Blomstedt, G. Dudamel, G. Sinopoli, ea..Bij Casco Phil combineert hij composities uit de barokke, klassieke en hedendaagse periodes. Grote dynamische contrasten, nauwgezette articulatie, een rijk kleurenpalet en een bevlogen , aanstekelijke manier van musiceren zijn zijn handelsmerken.

haemhouts.be

HANNE ROOS

De Belgische sopraan Hanne Roos vatte in 2004 haar zangopleiding aan in het Conservatorium van Gent. Ze sloot er haar Masters-studies cum laude af bij G. Saks, E. Bohen en M. Capelle en maakte aansluitend deel uit van de Operastudio Vlaanderen. Daarna volgde producties te Colmar en Straatsburg. Zij vertolkte reeds met succes verschillende operarollen van de componisten Donizetti, Montsalvatge, Meyerbeer, Puccini, Bizet, Mozart, R. Strauss, Wagner, Parra, Verdi, Rossini, Smetana, Brossé,..

ALBERTO MARTINEZ LORENZO